Saturday, November 1, 2008

Yes, I Have Decided...

...to leave, after having a discussion with family members, especially with hubby last night. And so, there I'd submitted my 'love letter' this morning...*grin* let my fingers cross! Wish myself all the best in a new career soonest now... *wink*

8 comments:

InobonG ProPer said...

Aiks Rozz...change of career ka? kenapa gia? tidak siok ka di tempat sekarang tu?

Belum sempat pula kita minum sama2 kan...aduiii

Rozz_Lea Rozie said...

Hi Phil... ni lah ni dapat offer lain bogia, tempat skarang ni quite ok juga, cuma tu lah ada sebab2nya... om kebetulan dapat offer yg ok lagi, nah tu pasal...

Cay said...

Hi zie ..wah siuknya bah ko niii senang betul dapat offer ..bah hope u will like the new office kio ..anything citer jah dlm blog

Rozz_Lea Rozie said...

Hi Carol, ermmm... I can say, ya memang sa senang dapat offer but thats the thing lah, d job task pun aduii kin paning juga...hehe

Anies Azeera said...

Hello Zie, Bah all the best in your new job kio. Cerita-cerita lah nanti perkembangan ...

Rozz_Lea Rozie said...

Hi Nies, thanks and will update about it soon kio... nervous juga sia ni...

John said...

Viagra is the trusted treatment for male impotence problems. Online Viagra resource containing quality information on viagra and Erectile Dysfunction. http://www.viagracare.com

Rozz_Lea Rozie said...

Opss John, sorry but u had a wrong advert here... It's not a V corner... haha