Monday, August 25, 2008

Donut...

Yes! finally I managed to do my "Donut Kampung" yesterday. My thanks to Aunt Dolores who taught me with her patience...*wink*

Look at my donut, imagine it's 2kg of flour, thats about 50pcs with few designed of donut (too many hands bah, thats why banyak designed) and it's gone for less than 20 minutes only, hahaaa... gondoot bah semua tu budak-budak termasuk lah aunty-aunty dan uncle-uncle...

13 comments:

Anies Azeera said...

Ui banyak juga tu donut kamu Zie. Macam terliur-liur pula saya nampak.

Are those plain donuts or ada campur ubi manis?

Cay said...

Adidi ..buli buka kedai donut dah niii ..kasi toping jah ko punya donut tuu zee trus jadi mcm dunken donut sma Jlo donut

Cay said...

sorry Jco donut bah bukan jlo hehehe

Carolyn said...

hmm lama suda nda makan donut like that..homemade sedap bah!

Rozz_Lea Rozie said...

Just a plain donut kampung tu nies... buli campur ubi pula kan, bah nanti sa cuba on Sunday...

Rozz_Lea Rozie said...

Hi Carol, my first try buat donut ni... adik sa pun cakap tu ari kasi toping chocolate, jadi suda macm big apple punya donut dia blang... well, next try maybe...

Rozz_Lea Rozie said...

Hi Lyn, still need improvement ni donut kampung sa... hehe

Anastasia GD said...

Rozz...bah nanti ko buat donut, jangan lupa panggil pinkies kio......mau juga bah kami try donut ko ni....sambil2 minum kupi kan

jppmom said...

wahh...eh mo org tlg test2 kah? sia jadi volunteer, mcm ;)

Rozz_Lea Rozie said...

Hi Nas, no hal tu...*wink* one of the day we gather again lah kio.

Hi jppmom, banyak rakyat tester sana depan kuali masa sa buat ni donut toh... this weekend sa buat kek batik lagi, nanti sa panggil ko test kio...mana la tau bulu dipasarkan *wink*

Rozz_Lea Rozie said...

opss... spelling correction "bulu" = "buli"

shirley said...

mmm rozie.. if you dip lagi in coklat.. waduh.. tatap sadap tu

Rozz_Lea Rozie said...

Hi Shirl, om macm tu lah idea kami ni over the weekends... kasi tambah sedap kaka boh..hehe